PAZAR
Loncalar
Gruplar
Medya
Ana Sayfa
Neler yeni
Son aktivite
Yazarlar
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Minecraft Sunucuları
Hub (Çok Oyunlu) Sunucular
SkyBlock Sunucular
Faction Sunucular
Survival Sunucular
Towny Sunucular
ConConCraft Sunucular
Modlu Sunucular
RPG Sunucular
BoxPvP Sunucular
BoxMining Sunucular
BedWars Sunucular
PvP Sunucular
Anarşi Sunucular
Mağaza
Reklam Paketi Satın Al
Üyelik Satın Al
Wiki
Kurallar
Madalyalar
İfadeler
Yönetim Ekibi
İletişim
Çekiliş
Özel Bildirimler
Ekibimize katıl!
Moderatör ve editör olmak için başvurularını bekliyoruz.
Başvuru yapmak için tıkla !
8 Aralık 2024
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde
%50 İNDİRİM
fırsatını kaçırma!
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Forumlar
Minecraft Türkiye
Geyik & Muhabbet
Edebiyat
Bir Davet Var - Serdar Yıldırım
Konuya cevap cer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Serdar50" data-source="post: 662" data-attributes="member: 290"><p>BİR DAVET VAR</p><p>Gelin Atatürkçü olalım.</p><p>Özgürlük yolunda adım atalım.</p><p>Çevremize mutluluk saçalım.</p><p>İyinin iyisi biz olalım.</p><p>* * * *</p><p>Fikir ve düşünce bakımından</p><p>Yaşam ve yaşam biçimi bakımından</p><p>Hayatta yaratılan tarz bakımından</p><p>Dünya durdukça örnek olalım.</p><p>* * * *</p><p>Ben Atatürkçüyüm, başkası beni ilgilendirmez.</p><p>Atatürk ilkeleri ve devrimleri dışında</p><p>Fikirler beni etkilemez.</p><p>İlkelerinin savunucusu olalım.</p><p>* * * *</p><p>Hayatı birlikte sorgulayalım.</p><p>Gerçek olan nedir, bunu araştıralım.</p><p>Hayal ile gerçeği birbirinden ayıralım.</p><p>Atatürk hayatın gerçeği diyelim.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk zaman saatini kurdu.</p><p>Anadolu'yu düşmanlardan kurtardı</p><p>Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu.</p><p>Atatürk dünyaya örnek oldu diyelim.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p><p></p><p>----------------------------------------</p><p> </p><p></p><p>GÜZEL İNSANLAR</p><p>Bunlar güzel insanlar</p><p>Atatürkçülüğü savunuyorlar</p><p>Bunlar güzel insanlar</p><p>Biz Atatürkçüyüz diyorlar.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında</p><p>Çalışmalar yapıyorlar</p><p>Türkiye Cumhuriyeti'nin medeni milletler</p><p>Seviyesinin üstüne çıkması için, çaba sarf ediyorlar.</p><p>* * * *</p><p>Bu güzel insanları sevelim, onları koruyalım</p><p>O fikirlerin en büyük savunucusu olalım</p><p>Sessiz kalmakla olmaz, sesimizi yükseltelim</p><p>Atatürk, Atatürk, Atatürk diyelim.</p><p>* * * *</p><p>Osmanlıyı ingiliz yıktı, ingilize direnelim</p><p>İngilizle savaşıp yenen Atatürk'e şükredelim</p><p>Anadolu'da ingiliz taraftarı varsa</p><p>Bunları aramızdan söküp atalım.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p><p></p><p>---------------------------------------</p><p></p><p></p><p>VATANSEVER OLMAK</p><p>Vatanına ihanet etmemek</p><p>Sana ekmek ve su veren </p><p>Eli ısırmamak</p><p>O ele saygı duymak</p><p>O elin sahibini</p><p>Özlemle hatırlamak.</p><p>* * * *</p><p>Sekiz yıl ailesinden uzak kalan</p><p>Savaşlarda yaralanan</p><p>Aç kalan, susuz kalan</p><p>Ülkesini işgal eden düşmanları</p><p>Sonunda bozguna uğratan</p><p>Dünyada emsal teşkil eden</p><p>Baskı altındaki milletleri ayaklandıran</p><p>O başardı, biz de başarırız dedirten</p><p>Büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı</p><p>Mustafa Kemal Atatürk.</p><p>* * * *</p><p>İnsan olmanın nimetlerinden yararlanma</p><p>Akıl ve fikir yetilerini kullanma</p><p>Özgün düşünme yeteneğini kullanarak</p><p>Hiçbir baskı altında kalmadan</p><p>Atatürkçüyüm demelisin.</p><p>* * * *</p><p>Atatürkçü olmak bir erdemdir</p><p>Atatürkçü olmak bir fazilettir</p><p>Atatürkçü olmak hayatın anlamını kavramaktır</p><p>Atatürkçü olmak aydınlık yarınlara ulaşmaktır.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p><p></p><p>---------------------------------------</p><p> </p><p></p><p>ATATÜRK DEVRİMLERİ</p><p>Devrim değişimdir, çağdaşlaşmadır, medenileşmedir</p><p>Devrim kültürdür, bilgidir, akıldır</p><p>Devrim olağanüstüdür, reddedilemez bir karakterdir</p><p>Devrim aklın ve mantığın kabul etmediğini ortadan kaldırandır.</p><p>* * * *</p><p>Devrim yapan milletler gelişmiştir, modernleşmiştir</p><p>Devrim yapmayan milletler akıl ve fikir yetisinden yoksundur</p><p>Onlar doğru ile yanlışı birbirinden ayıramamıştır</p><p>Dış güçlerin etkisiyle ya savaş halindedir ya da bölünmüştür, parçalanmıştır</p><p>* * * *</p><p>Bin yıllık, iki bin yıllık bir taş özelliğini kaybeder</p><p>Eski zamanlara göre, daha bir kırılgandır</p><p>Dünya görüşü olarak, yaşam kalitesi olarak</p><p>Gerçek olarak, yaşadığın yıllara yakın bir dünya görüşünü benimsemektir.</p><p>* * * *</p><p>Bu dünyanın güneşi ve ayı bellidir</p><p>Bu dünyanın gündüzü ve gecesi bellidir</p><p>Ben bu dünya yok olmadan, evren dağılmadan</p><p>Geleceğimizin ne olacağının peşindeyim.</p><p>* * * *</p><p>Şu durmadan kurulup dağılan evrende</p><p>Ben hiçbir zaman boşa nefes almadım</p><p>Ben bu dünyaya yalan dünya demedim</p><p>Dünya yalan olmadı, gerçek işte karşımda.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar50, post: 662, member: 290"] BİR DAVET VAR Gelin Atatürkçü olalım. Özgürlük yolunda adım atalım. Çevremize mutluluk saçalım. İyinin iyisi biz olalım. * * * * Fikir ve düşünce bakımından Yaşam ve yaşam biçimi bakımından Hayatta yaratılan tarz bakımından Dünya durdukça örnek olalım. * * * * Ben Atatürkçüyüm, başkası beni ilgilendirmez. Atatürk ilkeleri ve devrimleri dışında Fikirler beni etkilemez. İlkelerinin savunucusu olalım. * * * * Hayatı birlikte sorgulayalım. Gerçek olan nedir, bunu araştıralım. Hayal ile gerçeği birbirinden ayıralım. Atatürk hayatın gerçeği diyelim. * * * * Atatürk zaman saatini kurdu. Anadolu'yu düşmanlardan kurtardı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Atatürk dünyaya örnek oldu diyelim. SON Yazan: Serdar Yıldırım ---------------------------------------- GÜZEL İNSANLAR Bunlar güzel insanlar Atatürkçülüğü savunuyorlar Bunlar güzel insanlar Biz Atatürkçüyüz diyorlar. * * * * Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında Çalışmalar yapıyorlar Türkiye Cumhuriyeti'nin medeni milletler Seviyesinin üstüne çıkması için, çaba sarf ediyorlar. * * * * Bu güzel insanları sevelim, onları koruyalım O fikirlerin en büyük savunucusu olalım Sessiz kalmakla olmaz, sesimizi yükseltelim Atatürk, Atatürk, Atatürk diyelim. * * * * Osmanlıyı ingiliz yıktı, ingilize direnelim İngilizle savaşıp yenen Atatürk'e şükredelim Anadolu'da ingiliz taraftarı varsa Bunları aramızdan söküp atalım. SON Yazan: Serdar Yıldırım --------------------------------------- VATANSEVER OLMAK Vatanına ihanet etmemek Sana ekmek ve su veren Eli ısırmamak O ele saygı duymak O elin sahibini Özlemle hatırlamak. * * * * Sekiz yıl ailesinden uzak kalan Savaşlarda yaralanan Aç kalan, susuz kalan Ülkesini işgal eden düşmanları Sonunda bozguna uğratan Dünyada emsal teşkil eden Baskı altındaki milletleri ayaklandıran O başardı, biz de başarırız dedirten Büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk. * * * * İnsan olmanın nimetlerinden yararlanma Akıl ve fikir yetilerini kullanma Özgün düşünme yeteneğini kullanarak Hiçbir baskı altında kalmadan Atatürkçüyüm demelisin. * * * * Atatürkçü olmak bir erdemdir Atatürkçü olmak bir fazilettir Atatürkçü olmak hayatın anlamını kavramaktır Atatürkçü olmak aydınlık yarınlara ulaşmaktır. SON Yazan: Serdar Yıldırım --------------------------------------- ATATÜRK DEVRİMLERİ Devrim değişimdir, çağdaşlaşmadır, medenileşmedir Devrim kültürdür, bilgidir, akıldır Devrim olağanüstüdür, reddedilemez bir karakterdir Devrim aklın ve mantığın kabul etmediğini ortadan kaldırandır. * * * * Devrim yapan milletler gelişmiştir, modernleşmiştir Devrim yapmayan milletler akıl ve fikir yetisinden yoksundur Onlar doğru ile yanlışı birbirinden ayıramamıştır Dış güçlerin etkisiyle ya savaş halindedir ya da bölünmüştür, parçalanmıştır * * * * Bin yıllık, iki bin yıllık bir taş özelliğini kaybeder Eski zamanlara göre, daha bir kırılgandır Dünya görüşü olarak, yaşam kalitesi olarak Gerçek olarak, yaşadığın yıllara yakın bir dünya görüşünü benimsemektir. * * * * Bu dünyanın güneşi ve ayı bellidir Bu dünyanın gündüzü ve gecesi bellidir Ben bu dünya yok olmadan, evren dağılmadan Geleceğimizin ne olacağının peşindeyim. * * * * Şu durmadan kurulup dağılan evrende Ben hiçbir zaman boşa nefes almadım Ben bu dünyaya yalan dünya demedim Dünya yalan olmadı, gerçek işte karşımda. SON Yazan: Serdar Yıldırım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forumlar
Minecraft Türkiye
Geyik & Muhabbet
Edebiyat
Bir Davet Var - Serdar Yıldırım
Forum istatistikleri
Aktif Üye
525
Konular