PAZAR
Loncalar
Gruplar
Medya
Ana Sayfa
Neler yeni
Son aktivite
Yazarlar
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Minecraft Sunucuları
Hub (Çok Oyunlu) Sunucular
SkyBlock Sunucular
Faction Sunucular
Survival Sunucular
Towny Sunucular
ConConCraft Sunucular
Modlu Sunucular
RPG Sunucular
BoxPvP Sunucular
BoxMining Sunucular
BedWars Sunucular
PvP Sunucular
Anarşi Sunucular
Mağaza
Reklam Paketi Satın Al
Üyelik Satın Al
Wiki
Kurallar
Madalyalar
İfadeler
Yönetim Ekibi
İletişim
Çekiliş
Özel Bildirimler
Ekibimize katıl!
Moderatör ve editör olmak için başvurularını bekliyoruz.
Başvuru yapmak için tıkla !
8 Aralık 2024
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde
%50 İNDİRİM
fırsatını kaçırma!
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Forumlar
Minecraft Türkiye
Geyik & Muhabbet
Edebiyat
Devrimci Olmak İstiyorum - Serdar Yıldırım
Konuya cevap cer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Serdar50" data-source="post: 847" data-attributes="member: 290"><p>ATATÜRK ÇAĞI</p><p>İlk Çağ, Orta Çağ</p><p>Yeni Çağ, Yakın Çağ</p><p>Yakın Çağ 1789</p><p>Fransız Devrimi'yle başladı</p><p>Sonrasında</p><p>Atom Çağı, Uzay Çağı dediler</p><p>Yoğurt olmadı mayasız sütten</p><p>Aradan 211 yıl geçti</p><p>Girildi 2000 yılına </p><p>Başladı Atatürk Çağı.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk Çağı dünyaya barış getirdi</p><p>Atatürk Çağı dünyaya kardeşlik getirdi</p><p>Bir milletin başka bir millete baskısını sildi</p><p>Her milletin kendi bayrağı altında toplanmasını sağladı.</p><p>* * * *</p><p>Bu durum 2020 yılında sağlandı mı?</p><p>Hayır, sağlanmadı</p><p>Sağlanması zaman alır mı?</p><p>Evet, alır</p><p>Dünyada yaşayan insanlara</p><p>Kabul ettirmek iyiliksever fikirleri </p><p>Zordur, çok zordur.</p><p>* * * *</p><p>Ey dünyalı, Atatürk Çağı başladı</p><p>Bunun farkında olmalısın</p><p>Atatürk Çağı'nı kabul edenlerin</p><p>En başında sen olmalısın.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>-----------------------------------</p><p></p><p>KARA KALPAKLI ATLI</p><p>Karşıdan gelen bir atlı</p><p>Atlı kara kalpaklı</p><p>Bakışları pek dertli</p><p>Çehresi çok sertti.</p><p>* * * *</p><p>Atlı geldi, attan indi.</p><p>Bendeki merak dindi.</p><p>Beynimdeki düşman sindi.</p><p>Çünkü gelen bir dosttu.</p><p>* * * *</p><p>Ben O'nu tanıyordum.</p><p>Her an adını anıyordum.</p><p>Mustafa Kemal diyordum.</p><p>Mustafa Kemal Atatürk diyordum.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk beni tanımadı.</p><p>Sen de kimsin böyle, diye sordu.</p><p>Söyledim gelecekten geldiğimi </p><p>Tarih 11-10-2020 dedim.</p><p>* * * *</p><p>" Demek 100 yıl sonrasından geldin.</p><p>Dur, hiç boşuna konuşma</p><p>Beni tanıdın, kim olduğumu biliyorsun</p><p>Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun. "</p><p>* * * *</p><p>Evet, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.</p><p>Bundan gurur duyuyorum.</p><p>Önderim, liderim de sensin</p><p>Seni yere- göğe sığdıramıyorum.</p><p>* * * *</p><p>" Demek başardım, bunu biliyordum.</p><p>Türkiye Cumhuriyeti kurulacak diyordum.</p><p>Yedi değil, yetmiş düvel gelse de</p><p>Zafer kazanacağımdan emindim.</p><p>* * * *</p><p>İçerideki düşman dışarıdakinden hırslı</p><p>Özgürlük ateşini söndürmekte kararlı</p><p>Padişahtan umudunu kesen herkes</p><p>Benim hür bayrağım altında toplanmalı.</p><p>* * * *</p><p>Ben Anadolu'nun Türk Yurdu olmasında kararlıyım.</p><p>Bunun için gereken ne varsa yapacağım.</p><p>Planlarımı zafer üstüne kurgulayacağım.</p><p>Baskı altındaki milletlere örnek olacağım. "</p><p>* * * *</p><p>Sen çok yaşa emi yüzyılın savaşçısı</p><p>Anadoluyu işgal etti, düşman ordusu</p><p>Yoktur Türk Askeri'nde düşman korkusu</p><p>Çoktur düşman askerinde Mustafa Kemal korkusu.</p><p>* * * *</p><p>Kara kalpaklı atlı</p><p>Topuktan gelen bir selam verdi.</p><p>Atladığı gibi atına</p><p>Doludizgin uzaklaştı.</p><p></p><p>SON</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar50, post: 847, member: 290"] ATATÜRK ÇAĞI İlk Çağ, Orta Çağ Yeni Çağ, Yakın Çağ Yakın Çağ 1789 Fransız Devrimi'yle başladı Sonrasında Atom Çağı, Uzay Çağı dediler Yoğurt olmadı mayasız sütten Aradan 211 yıl geçti Girildi 2000 yılına Başladı Atatürk Çağı. * * * * Atatürk Çağı dünyaya barış getirdi Atatürk Çağı dünyaya kardeşlik getirdi Bir milletin başka bir millete baskısını sildi Her milletin kendi bayrağı altında toplanmasını sağladı. * * * * Bu durum 2020 yılında sağlandı mı? Hayır, sağlanmadı Sağlanması zaman alır mı? Evet, alır Dünyada yaşayan insanlara Kabul ettirmek iyiliksever fikirleri Zordur, çok zordur. * * * * Ey dünyalı, Atatürk Çağı başladı Bunun farkında olmalısın Atatürk Çağı'nı kabul edenlerin En başında sen olmalısın. SON ----------------------------------- KARA KALPAKLI ATLI Karşıdan gelen bir atlı Atlı kara kalpaklı Bakışları pek dertli Çehresi çok sertti. * * * * Atlı geldi, attan indi. Bendeki merak dindi. Beynimdeki düşman sindi. Çünkü gelen bir dosttu. * * * * Ben O'nu tanıyordum. Her an adını anıyordum. Mustafa Kemal diyordum. Mustafa Kemal Atatürk diyordum. * * * * Atatürk beni tanımadı. Sen de kimsin böyle, diye sordu. Söyledim gelecekten geldiğimi Tarih 11-10-2020 dedim. * * * * " Demek 100 yıl sonrasından geldin. Dur, hiç boşuna konuşma Beni tanıdın, kim olduğumu biliyorsun Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun. " * * * * Evet, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Bundan gurur duyuyorum. Önderim, liderim de sensin Seni yere- göğe sığdıramıyorum. * * * * " Demek başardım, bunu biliyordum. Türkiye Cumhuriyeti kurulacak diyordum. Yedi değil, yetmiş düvel gelse de Zafer kazanacağımdan emindim. * * * * İçerideki düşman dışarıdakinden hırslı Özgürlük ateşini söndürmekte kararlı Padişahtan umudunu kesen herkes Benim hür bayrağım altında toplanmalı. * * * * Ben Anadolu'nun Türk Yurdu olmasında kararlıyım. Bunun için gereken ne varsa yapacağım. Planlarımı zafer üstüne kurgulayacağım. Baskı altındaki milletlere örnek olacağım. " * * * * Sen çok yaşa emi yüzyılın savaşçısı Anadoluyu işgal etti, düşman ordusu Yoktur Türk Askeri'nde düşman korkusu Çoktur düşman askerinde Mustafa Kemal korkusu. * * * * Kara kalpaklı atlı Topuktan gelen bir selam verdi. Atladığı gibi atına Doludizgin uzaklaştı. SON [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forumlar
Minecraft Türkiye
Geyik & Muhabbet
Edebiyat
Devrimci Olmak İstiyorum - Serdar Yıldırım
Forum istatistikleri
Aktif Üye
437
Konular