Sol Reklam
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde %50 İNDİRİM fırsatını kaçırma!

Aranıyor [GELİŞTİRİCİ ARANIYOR] Türkiye'nin En Kaliteli SMP Sunucusu için Uzun Süreli İşbirliği

Bigdixkchima

Dönüştürücü Köylü Yaratıcısı!
banner
Elmaslar
0
Seviye
0
Minecraft
Mr_comi
Merhaba!
Ben bir projesinin sahibiyim. Amacım, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kaliteli ve profesyonel SMP sunucusunu kurmak. Bu yolda birlikte yürüyebileceğim, işine özen gösteren, vizyon sahibi ve güvenilir bir geliştirici (developer) arıyorum.

✅ Aradığım Geliştirici Özellikleri:​

• Teknik bilgi ve deneyime sahip (özellikle Minecraft plugin geliştirme, yapılandırma, sistem tasarımı konusunda)
  • 3D modeller, özel itemler (ItemAdder gibi), özel sistemler, veritabanı kullanımı gibi konularda bilgi sahibi
  • İletişimi güçlü, düzenli geri dönüş yapan, iş disiplinine sahip
  • Gerçekten işine emek veren ve yaptığı işi sahiplenen biri
  • Daha önce yaptığı işleri gösterebilecek biri (referans önemli)
  • Gerektiğinde yaratıcı çözümler sunabilen ve yeni fikirler önerebilen

Bütçe ve Ödeme:​

• Ödeme, yapılan işe ve sağlanan kaliteye göre esnek ve adil şekilde yapılacaktır.
  • Uzun vadeli çalışmayı düşünüyorum, bu bir “hızlı iş yap git” projesi değil.
  • Gerçekten kaliteli iş yapan birine hak ettiği ücret fazlasıyla ödenecektir.

Hedefim:​

• Oyuncu deneyimini ön planda tutan, sorunsuz çalışan ve düzenli güncellemeler alan bir SMP sunucusu kurmak
  • Gereksiz uçuk sistemlerden uzak, fakat kaliteli, işlevsel ve oyuncuya değer katan içerikler sunmak
  • Kendi sunucusu gibi projeye sahip çıkan bir ekiple birlikte ilerlemek

Not:​

Kendi sunucusunu açmak isteyen ama maddi gücü veya mental gücü yetmeyen geliştirici arkadaşlar da bana yazabilir.
Yeter ki istekli, çalışkan ve üretken olun.
, sizin de adınızı duyurabileceğiniz bir yer olacak.
Yani katkınızla birlikte sizi tanıtmak, sizin adınızı da büyütmek istiyorum. Bu yolculuk hepimizin olacak!

İletişim:
Lütfen önce kendinizi tanıtan kısa bir mesajla, geçmiş işlerinizden örneklerle birlikte bana ulaşın.
Discord: bigdickchima

Swoxyi

Who forgets past cannot find his future.
Yönetici
banner
Elmaslar
3
Seviye
0
Minecraft
Swoxyi
Discord swoxyi
Kolay gelsin, umarım aradığınız kişileri kısa sürede bulursunuz.

Görüntüleyenler (Toplam: 4, Kullanıcılar: 2, Misafirler: 2)
Konu Hakkında
Merhaba, tarihinde Sunucuda Ekip Arkadaşları Aranıyor forumunda Bigdixkchima tarafından oluşturulan [GELİŞTİRİCİ ARANIYOR] Türkiye'nin En Kaliteli SMP Sunucusu için Uzun Süreli İşbirliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 elmas almıştır...
Forum Adı
Sunucuda Ekip Arkadaşları Aranıyor
Konu Başlığı
[GELİŞTİRİCİ ARANIYOR] Türkiye'nin En Kaliteli SMP Sunucusu için Uzun Süreli İşbirliği
BAŞLATAN
AÇILMA
Cevaplar
Görüntüleme
İlk Mesaj Elmasları
Son Mesaj Yazan

Forum istatistikleri

Aktif Üye
590
Konular
230
Kullanıcılar