Sol Reklam
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde %50 İNDİRİM fırsatını kaçırma!

Ortak aranıyor

Ruling

Dönüştürücü Köylü Yaratıcısı!
banner
Elmaslar
0
Seviye
0
Minecraft
Ruling_oktay

Yeni Minecraft Skyblock Projesi İçin Ortak Aranıyor!​

Selamlar!

Yakında açmayı planladığım Skyblock tabanlı Minecraft sunucusu için hem vizyon sahibi hem de bu işi ciddiye alan bir iş ortağı arıyorum.

Proje Hakkında:​

• Sunucunun teknik ve maddi destek.
  • Alanında deneyimli ve özel paket geliştirebilen bir geliştirici ekibim hazır..
  • Ancak bu bir ortaklık olacak; maddi destek de en az teknik bilgi kadar önemli.

Neden Maddi Destek Gerekli?​

Geçmişte bu konuyu daha yumuşak şekilde ifade etmiştim ama artık net konuşmak istiyorum:
Ben projeye ciddi miktarda para koydum. Ancak kaliteli bir işin sürdürülebilir olması için sadece teknik değil, finansal olarak da desteklenecek bir yapıya ihtiyaç var. Ortaklık anlayışım da bu yönde: emek + finans + vizyon.

Aradığım Ortak Nasıl Biri Olmalı?​

• Projeye gerçekten inanan ve uzun vadede bu işin içinde olacak,
  • Maddi katkı sağlayabilecek, bu işi “hobi” olarak değil, yatırım olarak gören,
  • Sorumluluk alabilen, işin profesyonel tarafını da düşünebilen biri.

Hedefimiz:​

✔ Özgün bir Skyblock deneyimi sunmak
✔ Türkiye pazarından sonra global oyuncu kitlesine ulaşmak
✔ Uzun soluklu, kaliteli ve sürdürülebilir bir yapı kurmak

Eğer bu proje sana hitap ediyorsa ve sen de bu işe hem kafa hem bütçe koyabileceğini düşünüyorsan, iletişime geçmekten çekinme!

[İletişim Bilgisi– Discord: ls_ruling]
Bu sitedende yazabilirsiniz ekleyemezseniz.

Görüntüleyenler (Toplam: 4, Kullanıcılar: 3, Misafirler: 1)
Konu Hakkında
Merhaba, tarihinde Gerekenler forumunda Ruling tarafından oluşturulan Ortak aranıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 elmas almıştır...
Forum Adı
Gerekenler
Konu Başlığı
Ortak aranıyor
BAŞLATAN
AÇILMA
Cevaplar
Görüntüleme
İlk Mesaj Elmasları
Son Mesaj Yazan

Forum istatistikleri

Aktif Üye