WhiteEffect
Biz bu yolu zor geçtik.

Yönetici
Site Sahibi
Site Geliştiricisi
Sunucu Sahibi
Ultimate
banner
- Elmaslar
- 45
- Seviye
- 17
- Minecraft
-
WhiteEffect
Discord
whiteeffect

Geldik bugüne... Forum kendi yağında sonunda kavrulmaya başladı SEO ve bir çok yerden yeni üyeler gelmeye devam ediyor. Güncellemelerden sırasıyla bahsedelim. Temamız yenilendi ve forumda kullandığımız eklentileri minimum seviyesine indirerek, renk körü olduğunuz görünümden ayrıldı. Forum artık daha kullanışlı! Pşt o resim eklediğinizde sağ kısımdaki logomuz artık yok!
Aktif olmayan Minecraft Türk Sunucularının mevcut konularını kaldırdık. Artık forum kategorisinde tanıtım konusu oluşturmanız izin verilemeyecek, verilse bile kaldırılacak. Nedeni şöyle; Forumlar aslında temelinde tartışma olarak geçmektedir bizler sizin tanıtım konunuzda tartışmaya yer vermek istemedik sunucunuzun gelişmesini düşündük. Bu sebeple Minecraft Türk Sunucular Listesi sayfasını tasarladık. Burada kullanıcılar sunucunuzu puanlayabilir ve puan durumunuza bağlı sıralamada üst yerlere çıkabilirsiniz. Puan sistemini dilerseniz sunucunuzda bulunan Votifier veya NuVotifier eklentisini bağlayabilir oy verenlere sunucunuzda ödül taktim edebilirsiniz. Sunucunuzun aktiflik durumu vesaire oyuncu sayısı buradan günlük olarak tüm herkes görebilir. Sunucu Ligleri sistemini de an itibariyle aktif tutmuş bulunuyoruz. Oy puanına göre sunucular lig atlayabilir; flama ve önek kazanabilirler. 7 adet lig mevcuttur. İlk Bronz Sunucu ile başlıyor olacaksınız. Bir yeni sayfa ise Minecraft Skinleri... Skinler her saat yenilenir ve beğendiğiniz skinin indirmesini direkt yapabilirsiniz.
İyi forumlar dileriz!
Son düzenleme: