Sol Reklam
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde %50 İNDİRİM fırsatını kaçırma!

Rehber ViaVersion tek sunucuya tüm versiyonlar ile giriş yapılmasını sağlama

Hoş geldin! Turnike tarafından topluluğumuza katılmanız için davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

Kuzeylos

Dönüştürücü Köylü Yaratıcısı!
banner
Elmaslar
8
Seviye
2
Minecraft
Kuzeylos
Merhaba bugün via version plugini ile nasıl kolayca tüm versiyonlardan giriş yapılmasını sağlıyacağız. Pluginlerin sorunsuz çalışması için eklediğimiz pluginin bu versiyonlardada sürümü olması gereklidir.

Öncelikle plugin yüklendiğinde config dosyasıda yükleniyor .Yüklendimi config dosyasını açıyoruz

girdikten sonra block-protocols adlı yeri buluyoruz ve yukarıda çıkan adlı linke tıklıyoruz
tıkladıktan sonra karşımıza check buttonlarla dolu bir yer gelecek ordan istediğimiz versiyonları oynamak istediğimiz versiyonları boş bırakıp
istemediklerimizi tickleyeceğiz ve submite basacağız ondan sonra gelen version protocollerini block-protocols: [766, 754] şeklinde ayarlayacaksınız
ve reload attığınızda kullanılır hale gelecektir

BukeleR

banner
Ruh Hali
Elmaslar
10
Seviye
3
Web sitesi
craftpom.net
Minecraft
BukeleR
Discord bybukeler
Merhaba bugün via version plugini ile nasıl kolayca tüm versiyonlardan giriş yapılmasını sağlıyacağız. Pluginlerin sorunsuz çalışması için eklediğimiz pluginin bu versiyonlardada sürümü olması gereklidir.

Öncelikle plugin yüklendiğinde config dosyasıda yükleniyor .Yüklendimi config dosyasını açıyoruz

girdikten sonra block-protocols adlı yeri buluyoruz ve yukarıda çıkan adlı linke tıklıyoruz
tıkladıktan sonra karşımıza check buttonlarla dolu bir yer gelecek ordan istediğimiz versiyonları oynamak istediğimiz versiyonları boş bırakıp
istemediklerimizi tickleyeceğiz ve submite basacağız ondan sonra gelen version protocollerini block-protocols: [766, 754] şeklinde ayarlayacaksınız
ve reload attığınızda kullanılır hale gelecektir
İstediklerimizi Seçeceğiz,
İstemiyorsak tiki kaldırıp submit mi basıyoruz? ben doğrumu anlamışım

Kuzeylos

banner
Elmaslar
8
Seviye
2
Minecraft
Kuzeylos
İstediklerimizi Seçeceğiz,
İstemiyorsak tiki kaldırıp submit mi basıyoruz? ben doğrumu anlamışım
yok viaversionda istediklerimizin tickini kaldırıyoruz başta hepsi tickli geliyor linkte

BukeleR

banner
Ruh Hali
Elmaslar
10
Seviye
3
Web sitesi
craftpom.net
Minecraft
BukeleR
Discord bybukeler
yok viaversionda istediklerimizin tickini kaldırıyoruz başta hepsi tickli geliyor linkte
Ben mesela 1..20 en üst sürümden 1.8'e kadar tüm sürümlerin tikini kaldırdım submit dedi ve şuan oldu mu yani

1.20x 1.8 ?

Kuzeylos

banner
Elmaslar
8
Seviye
2
Minecraft
Kuzeylos
Ben mesela 1..20 en üst sürümden 1.8'e kadar tüm sürümlerin tikini kaldırdım submit dedi ve şuan oldu mu yani

1.20x 1.8 ?
submit dedin orda protocolleri sana vericek protocolleri block-protocols=[] yerinde [] nin içine yazıcaksın sunucuyu kapa aç yapıcaksın ve olucak ama yaptığın versiyonda uyumsuz sürüm plugin varsa o plugin çalışmaz

Görüntüleyenler (Toplam: 2, Kullanıcılar: 0, Misafirler: 2)
Konu Hakkında
Merhaba, tarihinde Sunucu Versiyonları forumunda Kuzeylos tarafından oluşturulan ViaVersion tek sunucuya tüm versiyonlar ile giriş yapılmasını sağlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 793 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 elmas almıştır...
Forum Adı
Sunucu Versiyonları
Konu Başlığı
ViaVersion tek sunucuya tüm versiyonlar ile giriş yapılmasını sağlama
BAŞLATAN
AÇILMA
Cevaplar
Görüntüleme
İlk Mesaj Elmasları
Son Mesaj Yazan

Forum istatistikleri

Aktif Üye