Sol Reklam
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde %50 İNDİRİM fırsatını kaçırma!

İstediğiniz Modda Profesyonel Derecede Plugin Paketi Yapılır Fiyatlar Uygundur (Ücretli)

Hoş geldin! baharbaba tarafından topluluğumuza katılmanız için davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

vandetta

Dönüştürücü Köylü Yaratıcısı!
banner
Ruh Hali
Elmaslar
0
Seviye
3
Web sitesi
bozkurtnetwork.com.tr
Minecraft
vandetta
Discord vandettaforv
Minecraft Sürümleri
PLUGİN
Herkese Merhaba, ben Yiğit .
Bugün siz ve sunucularınız belirli bir ücret karşılığında plugin paketi yapacağım.

Vericegim hizmetten önce, ödemeyi alıyorum.
Discord adresime gelirseniz daha detaylı bir şekilde anlatırım
Plugin paketlerim profesyonel derecededir Discord üzerinden bana yazıp hangi modda isteyeceğinizi söylerseniz ve plugin sayısına göre ücretlendirme yapılır ve fiyatlari oldukça piyasaya göre uygun tuttum
Şimdiden yazacak arkadaşlar ve paketlerini teslim alacaklara iyi kullanmalar diliyorum .
:)
images.png

Görüntüleyenler (Toplam: 0, Kullanıcılar: 0, Misafirler: 0)
Konu Hakkında
Merhaba, tarihinde Minecraft Eklenti Paketi forumunda vandetta tarafından oluşturulan İstediğiniz Modda Profesyonel Derecede Plugin Paketi Yapılır Fiyatlar Uygundur (Ücretli) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 462 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 elmas almıştır...
Forum Adı
Minecraft Eklenti Paketi
Konu Başlığı
İstediğiniz Modda Profesyonel Derecede Plugin Paketi Yapılır Fiyatlar Uygundur (Ücretli)
BAŞLATAN
AÇILMA
Cevaplar
Görüntüleme
İlk Mesaj Elmasları
Son Mesaj Yazan

Forum istatistikleri

Aktif Üye
103
Konular
223
Kullanıcılar