Sol Reklam
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde %50 İNDİRİM fırsatını kaçırma!

Tanıtım Profesyonel Pluginerım [ Tüm İlgililerin Dikkatine ] Skript + Plugin + Minecraft İtemsAdder Tasarım Yaparım.

Hoş geldin! aras tarafından topluluğumuza katılmanız için davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

vandetta

Dönüştürücü Köylü Yaratıcısı!
banner
Ruh Hali
Elmaslar
0
Seviye
3
Web sitesi
bozkurtnetwork.com.tr
Minecraft
vandetta
Discord vandettaforv
Minecraft Sürümleri
Pluginer, Skripter, Tasarımcı.
Öncelikle merhaba ;
5 Yıllık kodlama öğrenimimden sonra deneye deneye öğrendiğim skript veya plugin yazılımında önemli bir kat ettim ve artık profesyonel olarak kendi sunucuma çeşitli plugin ve skriptler yazdım.

Sizde eğer plugin paketi editletmek veya skript yazdırmak yada en özelleştirme bakımından plugin yazdırmak isterseniz yapabilirim ve artısından çeşitli minecraft gui + minecraft tag [itemsadder] tasarımlarınıda ek olarak yaparım.

Tüm bunları isteyenler discord üzerinden " vandettaforv " adlı hesabıma istek atıp bana ulaşabilir 7/24 aktifim bir sorununuz olursa ilgilenirim .
Kalyoncu Development adında kurduğum plugin sitesi üzerinde de çalışmalarımı sürdürüyorum.

İlginizi alakanızı bekliyorum iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

• _ec1cac0f-e0fd-4cbb-939d-db9fa5afe6c5.jpg
    _ec1cac0f-e0fd-4cbb-939d-db9fa5afe6c5.jpg
    151.2 KB · Görüntüleme: 93
Görüntüleyenler (Toplam: 6, Kullanıcılar: 1, Misafirler: 5)
Konu Hakkında
Merhaba, tarihinde Eklenti Tanıtımları forumunda vandetta tarafından oluşturulan Profesyonel Pluginerım [ Tüm İlgililerin Dikkatine ] Skript + Plugin + Minecraft İtemsAdder Tasarım Yaparım. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 632 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 elmas almıştır...
Forum Adı
Eklenti Tanıtımları
Konu Başlığı
Profesyonel Pluginerım [ Tüm İlgililerin Dikkatine ] Skript + Plugin + Minecraft İtemsAdder Tasarım Yaparım.
BAŞLATAN
AÇILMA
Cevaplar
Görüntüleme
İlk Mesaj Elmasları
Son Mesaj Yazan

Forum istatistikleri

Aktif Üye
1,097
Konular
223
Kullanıcılar